SİİRT / PERVARİ - Gökbudak İlkokulu

05345263610 04843662042
Gökbudak Köyü Pervari/SİİRT
Vizyon
Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ
12.45-17.10
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Lojman
1 - Okulumuzun yanında 20 öğretmenin kalabileceği bir lojman mevcuttur. Her odada en az 3 öğretmen kalmaktadır. Lojmanda yer sıkıntısı mevcuttur.
Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Pervari ilçesi ile Van ili Çatak ilçesinin arasında yer alan Gökbudak Köyünde stabilize yol üstündedir.
İlçe Merkezine 17 Km İl Merkezine Yaklaşık 105 Km